Oferă-le copilașilor din viața ta 

cadouri din suflet pentru suflet

Image Content
Ne bucurăm să te avem aici, în “căsuța” noastră 🤗
Două dintre dorințele noastre la “Căsuța dintre stele” sunt de a nutri și cultiva creativitatea copiilor și de a susține părinții în eforturile lor de a crește copii încrezători, echilibrați, capabili să-și atingă cu adevărat potențialul în viață

 Vei descoperi aici produse pe care le-am creat cu multă dragoste pentru copii.

Carte Personalizată pentru copii Misterul Numelui

O carte unică, personalizată în funcție de literele care compun numele copilașului tău.

Fiecare literă îi insuflă o valoare pe care chiar tu o poți alege (curaj, optimism, echilibru etc.)

Joc creativitate - Haihui prin lumea imaginației

Stimulează gândirea creativă a micuțului tău, gândirea analitică, capacitatea de a-și imagina, de a crea și de a găsi soluții în orice situații îl va purta viața.  

Pachet cadou 'Creativity' - Carte și Joc

Un cadou ideal pentru copii de la 3 la 8 ani ce te va ajuta să pășești împreuna cu al tău copilaș pe tărâmul creativității.

Pachetul conține mult îndrăgita cartea personalizata Misterul numelui și jocul pentru dezvoltarea gândirii creative Haihui prin lumea imaginației.

Pachet cadou 'Imaginary' - Joc, tablou și carte

Un cadou ideal pentru copii de la 3 la 8 ani ce te va ajuta să pășești împreuna cu al tău copilaș pe tărâmul imaginației.

Pachetul conține mult îndrăgita cartea personalizata Misterul numelui, jocul pentru dezvoltarea gândirii creative Haihui prin lumea imaginației și un tablou de artă la alegere din colecția Love reading.

Colecția de tablouri 'Love reading' 
Un mijloc minunat și creativ prin care poți pune în lumină cărțile și fascinanta lume pe care acestea o dezvăluie, sunt decorațiunile și tablourile din camera copilului. 
image
Gânduri de la mămici, tătici și bunici
Doina
Calitate și profesionalism! Recomand cu mare plăcere. Am comandat 2 cărți pentru cei doi copii ai mei și sunt foarte mulțumită de expriența avută cu voi. Cărțile sunt mega frumoase și calitative. Vă mulțumesc foarte mult și va felicit pentru profesionalismul de care ați dat dovadă!
22 Ianuarie, 2022
Cătălina
Vă transmit cele mai fabuloase felicitări și mulțumiri! Cadoul meu a fost UNIC și extrem, extrem, extrem de apreciat! Vă mulțumesc din suflet și îi mulțumesc Universului că v-am găsit!
3 Februarie, 2022
Georgeta
Recomand! Cartea i-a plăcut foarte mult fetiței mele de 4 ani. Mulțumim pentru povestea creată special pentru Amalia! Sunteți grozavi!
5 Aprilie Martie, 2022
Marilena
Sincer, mi-ați depășit așteptările din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc din suflet! 
15 Februarie, 2022
Andreea
O echipă de poveste! Andrei, îți mulțumim pentru promptitudine! Ramona, îți mulțumim că ai făcut tot posibilul să avem coletul mai repede! Gabriela, ne-ai încântat sufletele cu versurile și poveștile tale! Mulțumiri restului echipei din spate!
12 Aprilie, 2022
Adina
Recomand cu tot dragul! Cartea este minunată, fetița pentru care am comandat-o a fost foarte încântată, numind-o "cel mai frumos cadou"! Cu siguranță o mai comand și pentru alți copilași.
09 Martie, 2022
Te invităm în căsuță

Primești lunar pe email promoțiile noastre și materiale educative pentru prichindei.